Pitabröd med kycklingfärs och vitlöksås |
Sedan vill båda hjälpa till, så bra tänker jag en mikrosekund innan det STORA bråket om vem som är Stefano Catenacci i vårt kök. Jag försöker locka med både Tommy och Leif men icke. Jag får införa att man får vara vem man vill bara man inte säger det högt. Dom muttrar lite men hackar grönsaker för glatta livet. Kolla vad rakt här säger någon om gurkan, snygga tomater va? säger en annan. Misstänker starkt att det var 2 Stefano i vårt kök ;-)
Kycklingfärs:
400 g kycklingfärs
1/2 röd chili (eller lite djupfryst, eller sambal oelek)
1 tsk japansk soja
1 tsk paprika krydda
1 klyfta vitlök
salt och peppar
Stek tills färsen är genomstekt, ca 10 minuter
Sås:
2 dl lätt creme fraiche, 1 dl naturell yoghurt
2 klyftor vitlök, pressade
lite persilja
salt och peppar
Rör ihop och låt stå medan du fixar med det andra, jag brukar börja med såsen
Fyllning:
isbergssallad
gurka
champinjoner
rödlök
tomater
jalapenos på burk
Hacka och skär i lagom stora bitar och lägg i småskålar
2 pitabröd per person.
Värm enligt anvisningar på paketet
Kram Lottzy
Ojojoj, inte lätt när båda har samma idol:) Kul att läsa!
SvaraRaderaHa ha... Känner igen det där. Ibland vet man knappt hur konflikten har uppstått. Kul att de har Stefano som idol båda två!
SvaraRaderaSupergott! Tack så mycket!
SvaraRadera