Ryggbiff med ädelostsås |
Köpte lite småpotatis som jag kokade i ca 10 min i salt vatten och sedan på med olivolja, någon liten vitlökskklyfta och flingsalt rostelirost i ugnen ca 15 min tills det fått en fin färg. Till detta serverade jag en ädelostsås som maken gillar trots att han avskyr ädelost. Så där är ett tips till alla ni andra stackare som lever med någon som inte fatta det här med ädelost...
Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det.
Ädelostsås
4 dl creme fraiche
1 köttbuljongtärning
1/2 dl sherry
4 msk grönmögelost eller gorgonzola
körvel
persilja
S&P
Gör så här:
1. Blanda allt i en kastrull.
2. koka upp och låt småputtra några minuter, servera
Kram Lottzy
Åh, så gott! En perfekt start på helgen!
SvaraRaderaHoppas du får en skön helg.
Härligt gott, såsen tillhör absolut favoriterna i vårt kök när det vankas en god köttbit!
SvaraRaderaHa en fortsatt fin helg.
Mycket gott! Såsen blev en fullträff!
SvaraRaderaPatrik