Lördagsräddare! |
Recept
Timjan- och parmesanfilé, 4 pers
1 fläskfilé ca 600 g
2 dl vispgrädde
2 dl lätt creme fraiche
4 vitlöksklyftor
1 kruka timjan
Parmesan ost ca 1 dl riven
SoP
Gör så här:
1. Skiva och bryn fläskfilén
2. Pressa i vitlöksklyftorna och låt bryna med en stund
3. Häll i grädde och creme fraichen
4. I med parmesanen och rör runt
5. Klipp i nästan all timjan och låt puttra tills filén är klar
6. Koka under tiden pasta t ex Mafaldine.
7. Lägg upp och garnera med den timjan som är kvar
8. Vi skördade ruccola från trädgården (LYX) och hade till tillsammans med några små söta körsbärstomater.
//Lottzy
Din rätt blev vår räddning ikväll! Vi renoverar och har just nu ingen tid för matplanering alls. Vilken supergod middag vi fick med pasta, sallad och ett glas rött. Jag kommer att bjuda på denna middag i påsk när vi blir huset fullt! Tusen tack.
SvaraRaderaGunilla Granström
Vad kul! och vad glad jag blev att du tog dig tid att skriva. Tack = )
SvaraRadera