måndag 12 januari 2015

Getostlasagne


Getostlasagne
Nu har jag ätit den här getostlasagnen 2 gånger och jag längtar redan till nästa gång. Första gången åt jag oxfilé och andra gången ryggbiff, vilket som funkar kan jag säga. Man kan ju äta kyckling till eller bara en sallad om man nu hellre vill det. 

Getostlasagne, 4 pers
100 g soltorkade tomater
3 dl lätt creme fraiche
100 g getost
3 msk färsk timjan
1 tsk salt
1/2 tsk grovmalen svartpeppar
2 1/2 dl mjölk
200 g färska lasagneplattor

Gör så här:
1. Sätt på ugnen på 200 grader
2. Finhacka de soltorkade tomaterna (har du torra så förväll dom först)
3.  Blanda creme fraiche och getost, mixa till en slät creme.
4. Tillsätt tomathacket, krydda, SoP, späd med mjölk
5. Varva plattor och ostcremen. Starta och avsluta med creme.
6. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.


2 kommentarer:

  1. Det här låter supergott och skulle säkerligen gå hem hos mina killar :)
    Ha en fin fredag.
    Kram kram
    Jessica

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du tittar in hos mig fastän det var länge sen jag gjorde någon nytta här... Ska försöka skärpa mig = )

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att lägga en liten kommentar. Alla glada tillrop, tips och idéer mottages tacksamt. Tack på förhand!