![]() |
Grönkålschips |

Vi testade årets glögg, recept på det hittar ni här, förra årets glögg och årets Blossaglögg. Tyckte inte Blossas var så där överdrivet god i år faktiskt, eller så berodde det på att vi smakade den sist och den var svagast...
Grönkålschips
grönkål
olivolja
salt
Gör så här:
Riv loss grönkålen i lagom stora bitar, ta bort det hårda i mitten. Blanda med olivolja och salt i en bunke. Jag tog både vanligt salt och flingsalt. Lägg på en plåt och in i ugnen 150 grader i 15-20 minuter. jag tog bort några chips efter 15 minuter och så tog jag bort i omgångar efter någon minut tills alla var krispiga.
Ett tack till min vän Charlotta som visar på nya matsaker <3
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att lägga en liten kommentar. Alla glada tillrop, tips och idéer mottages tacksamt. Tack på förhand!