måndag 14 maj 2012

Nougat- & ostdrinktilltugg spetsar champagnen.

Guldnougat och Gruyereost! Jag vet, det här låter verkligen inte som någon höjdare men det är faktiskt riktigt riktigt gott. Passa så himla bra till lite mousserande. 
Att dessa små godbitar går på ett kick att göra är ju ytterligare ett plus. Denna gången avnjöt vi en roséchampange som vi fått i present av familjen L (som i Larsson). 

Recept 
Nougat- & ostdrinktilltugg
2 Dubbelnougater
En bit gruyerost

Gör så här: 
1. Skär guldnougat och gruyereosten i lika stora kuber.
2. Sätt nougaten ovanpå osten och spetsa med varsin tandpetare.

Kram Lottzy
Ps Ännu en gång tackar jag familjen Håkansson för ett bra drinktillbehör!

1 kommentar:

  1. Hm, låter ju ganska konstigt. Men jag litar på dig, smakar säkert jättegott!

    Kram Malin

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att lägga en liten kommentar. Alla glada tillrop, tips och idéer mottages tacksamt. Tack på förhand!