måndag 9 april 2012

Vår i Paris!

Underbara macarons vid "vårt" bageri!


Jag och maken använde en del av påsklovet för att uppleva våren i Paris. Och det var precis så underbart som man kan tänka sig. Rosé & café au lait på soliga uteserveringar blandat med lite kultur och shopping. Självklart var maten viktig på vår resa. Vi har inte direkt medel att besöka några lyxkrogar så utmaningen blir att försöka hitta bra käk till en rimlig peng, det resulterade i en del bra och en del mindre bra upplevelser på det området. Det jag främst tar med mig är en macaronförälskelse. Dessa små godingar unnade jag mig varje dag, nu vill jag testa att göra egna hemma så klart. Vi åt faktiskt den godaste pizzan ever också, det var lite oväntat.



En kväll beställde jag kycklingsallad trodde jag... Inte vet jag vad gizzard betyder. Men det såg väldigt konstigt ut och det första jag gjorde på svenska mark var att googla gizzard, och det är ....kycklingmage! Urk och ärk men nu har jag testat det också. Maken skrattade gott i alla fall. 
Testade att sätta ihop ett litet bildspel med fokus ätbart från Paris, enjoy.

 Kram Lottzy

2 kommentarer:

  1. Paris låter inte helt fel, men pizza är väl inte det första man tänker på:)

    SvaraRadera
  2. Paris är helt rätt! Och visst är det roligt när det inte riktigt bli som man tänker sig = )
    kram LOttzy

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att lägga en liten kommentar. Alla glada tillrop, tips och idéer mottages tacksamt. Tack på förhand!