Recept
Räkor i het sås, 4 port
1 röd paprika
1 grön paprika
1 purjolök
ca 8 champinjoner (eller en burk)
1 tsk curry
1 tsk paprika
1 krm cayenne
1 dl chilisås
2 dl creme fraiche eller grädde
1 dl vatten
300 gram räkor
S&P
Gör så här:
1. Fräs grönsakerna som är finstrimlade
2. Blanda i allt utom räkorna, småkoka i ca 10 minuter (fräs gärna kryddorna lite)
3. Blanda i räkorna, koka upp - KLART
Jag serverar med ris. och jag pimpade den med mer kryddor och lite chiliflakes och så var jag helt crazy och använde BÅDE grädde och creme fraiche ;-)
//Lottzy
|
Ha ha... Vi åt också någon liknande rätt som mysmat på helgerna. Visst har det ändrat sig, vad som anses vara het mat. Det var också en tid då all mat med frukt i ansågs exotisk och smördegsinbakade saker var finaste festmaten :-)
SvaraRaderaJa så var det. Känns som om ribban har höjts lite...
SvaraRadera