Midsommarlunchen uppdukad! |
Laxtårta på en höft. |
200 gram kavring
75 gram smör
Kör brödet i mixer, smält smör och kör runt. Tryck ut som botten i en rund form med avtagbara sidor
5 gelatinblad som lagts i blöt en stund och sedan värmts/smält på svag värme
2 dl vispad grädde
2,5 dl kesella
3 dl gräddfil
1 rödlök, finhackad
dill
200 gram rökt lax, skuren i bitar
1 tsk citronpeppar
SoP
1. Blanda alltihop, gelatinet allra sist
2. Bred ut ovanpå kavringsbotten och ställ i kylen över natten.
Till garnering:
1 burk rom, stenbit eller löjrom
dillkvistar
Jag och Therese gottar oss efter midsommarlunchen och laddar inför dans kring stången |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att lägga en liten kommentar. Alla glada tillrop, tips och idéer mottages tacksamt. Tack på förhand!