måndag 18 april 2011

Matupplevelser i New York City! - del 2

Nöjd fröken på restaurang 9!
Resan till New York var full med positiva matupplevelser: vi var på tre helt olika restauranger kvällstid. En av kvällarna var vi på Oyster bar reastaurant som är beläget i grand central station. Miljön var lite annorlunda och ganska cool, maten var sisådär. Vi började med ostron, det är lite kul tycker jag men gott, nja.
Ingång till Oyster BarInne i Oyster Bar

En av kvällarna ramlade vi  in på en fantastiskt trevlig restaurang på
Utanför 9

Maten här var sjukt god och hela stället var hur bra som helst, snygg inredning och väldigt bra stämning.

Jag åt: tonfisktartar, kalvfärsbiff och halloncheesecake i vårrulle och vitchokladglass. Mina medresänärer testade dumplings, carpaccio och ostbricka. ALLT fick över förväntan godkänt. Kan säga att det var ett himla smakande på allas tallrikar...


Inne på  9
Tonfisktartar!
Kalvfärsbiff
Underbar dessert :-)


Förrätter som var ljuvliga!

Vad ska man säga? schysst ostbricka.

Och så vi var på en riktigt cool thairestaurang i Brooklyn, Williamsburg www.seathainyc.com/sea/brooklyn. Det var som att sitta på ett stort disco, prata kunde man glömma men njuta och bara vara ja. Jag fick för mig att det satt gangsters vid varje bord och jag kände mig verkligen som fröken fisförnäm  i mina pumps och kavaj... (Nu var det kanske inte en ända gangster där, men man kan väl få fantisera lite, blir så mycket mer spännande då.)

Snygg entré på Sea
Fattar ni vad cool restaurang det var, tack OW!


Mat, shopping och upplevelser 

//Lottzy

2 kommentarer:

 1. Gud vad kul att du gör ngt sådant här!
  Misstänker att du har sett filmen Julie & Julie? (Eller Julia & Julia?) Med Meryl Streep. Mysig film om man har mat som passion.
  Lycka till med Bloggen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack Michaela! Jo jag har sett filmen för läänge sedan men kanske jag skulle se den igen kan hända att man ser den på ett annat vis nu. kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att lägga en liten kommentar. Alla glada tillrop, tips och idéer mottages tacksamt. Tack på förhand!