Coleslaw med rödkål- och äpple |
Coleslaw med rödkål- och äpple, 4 pers.
1⁄2 huvud rödkål
2 äpple
1 rödlök
2 äpple
1 rödlök
1 tsk äppelcidervinäger
1/2 dl majonnäs
2 dl msk creme fraiche
salt och svartpeppar
1 tsk fransk senap
Gör så här:
1/2 dl majonnäs
2 dl msk creme fraiche
salt och svartpeppar
1 tsk fransk senap
Gör så här:
1. Strimla kålen fint och blanda med 1 tsk salt.
2. Massera in saltet i kålen och pressa ut vätskan.
3. Skala och riv äpplena
4. Skiva löken tunt lägg ev i vatten en liten stund och blanda med kålen.
5. Tillsätt vinäger, senap, majonnäs och creme fraiche.
6. Blanda ihop och smaka av med salt, peppar .
Skulle säga att detta passar bra både till fågel, fläsk- och nötkött. Så grilla på bara!
Ja just det jag slängde in ett gäng körsbärstomater i ugnen 125 grader i ca 1 timmar med lite salt.
2. Massera in saltet i kålen och pressa ut vätskan.
3. Skala och riv äpplena
4. Skiva löken tunt lägg ev i vatten en liten stund och blanda med kålen.
5. Tillsätt vinäger, senap, majonnäs och creme fraiche.
6. Blanda ihop och smaka av med salt, peppar .
Skulle säga att detta passar bra både till fågel, fläsk- och nötkött. Så grilla på bara!
Ja just det jag slängde in ett gäng körsbärstomater i ugnen 125 grader i ca 1 timmar med lite salt.
Ugnsrostade körsbärstomater |
Krossade och ugnsrostade sparrispotatis
|
Kram Lottzy
Hej, jag vill gärna komma i kontakt med dig gällande en spännande tävling på ICA.se. Vänligen mejla mig på emil.blomqvist@ica.se för mer information. Mvh Emil Blomqvist, webbredaktör
SvaraRadera