torsdag 21 februari 2013

Gräddbullerian en helt oemotståndlig liten sak.


Sötaste shoppingkassen fylld med gräddbullar!

Strosade omkring sportlovsledig och på gott humör på Väla utanför Helsingborg. Då stötte jag på något så otänkbart som en gräddbulleria. Min första tanke var: -Herregud vilken dålig affärsidé, hur tänkte dom här då?

Hur kan man motstå det här? Gräddbullerian. (bild från deras hemsida)


Sedan gick jag en liten vända till och kunde inte motstå att köpa med mig ett gäng gräddbullar till sjukt överpris. Men allt var så gulligt och att det bara inte gick att motstå. Och tänk vilka marginaler de måste ha, menar hur mycket kan det kosta att göra en gräddbulle, hur fina de än må vara. Barnen jublade och mannen muttrade lite och jag var väldigt nöjd med min souvenir. Småkillarna intygade att det var den godaste gräddbullen de någonsin smakat, jo jag tackar jag... 


Wienernougat, dajm och barnens favorit.


Kanske en bra affärsidé trots allt då?!

Närbild på barnen favorit.
Kram Lottzy

4 kommentarer:

 1. Brukar oxå "hänga" på Väla, har dock bara köpt där en gång. Men visst var det gott??
  Så sugen jag blev nu, får köpa nästa gång jag åker dit!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så gott!
   Jag bor i Stockholm och här uppe heter dessa gräddbullar mums mums! Gissa om jag såg ut som ett frågetecken när jag var i Åhus och köpte glass och hon frågade om jag ville ha en gräddbulle på :). Jag såg framför mig en stor glasstrut toppad med en stor bulle :). Hade aldrig hört någon kalla dom för gräddbullar

   Radera
 2. Men Åh vad himla gott och vilken smart affärsidé!
  Jag skulle också köpt ;)

  Lena från make a head food

  SvaraRadera
 3. När det kommer till barn är det fantastiskt att se vad en rolig presentation av maten kan göra med hur de upplever vad den smakar. Vi driver hårt för att få barnen att känna matglädje. Dessa små gräddbullar utrålar verkligen glädje och lek.
  Kram Madéleine från www.matgladabarn.se

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att lägga en liten kommentar. Alla glada tillrop, tips och idéer mottages tacksamt. Tack på förhand!