lördag 29 januari 2011

Sjukstuga med citronkyckling och klyftisar

Det skulle bli en helg i Helsingborg, halva helgen med små älsklingar och halva med bara en stor älskling. Hotellövernattning och restaurangbesök var det inbokat, men någon elak bacill bestämde sig för att hälsa på hos killarna satte P för alltihop. Så vi får spara på lyxhelgen lite till. Ganska mysigt och lite ovanligt är det ändå att inte ha något inplanerat en hel helg, lyxigt på sitt sätt.

Maken hade köpt hem en hel kyckling som det var dags att tillaga och valet denna kväll blev en citronkyckling med klyftisar allt på en och samma plåt. Mycket citrusfrukter är det nu, men så är de också riktigt bra just nu.


Ingen orkade med vare sig kommentarer eller betyg, 39 graders feber tar ut sin rätt, så ni får ha lite överseende för detta oseriösa inlägg...

Ps nu har jag kryssat för något som gör att alla ska kunna kommentera inläggen så nu räknar jag med lite mer feedback och kanske ett och annat bra recept i utbyte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att lägga en liten kommentar. Alla glada tillrop, tips och idéer mottages tacksamt. Tack på förhand!