Kycklingwok med hoisinsås |
Recept kycklingwok med hoisinsås, 4 pers
3 kycklingfiléer, strimlade
wokkrydda
minimajs
broccoli
morötter, slantade
2 rödlökar, skivad
2 klyftor vitlök, hackade
10 champinjoner, kvartade,
cashewnötter
1 röd chili, hackad
orstronsås ca 3 msk
hoisinsås 1/2 flaska
salt
Gör så här:
1. Hacka och skär allt som behövs.
Börja med att fräsa kyckling och krydda med wokkrydda och salta.
2. Fräs alla andra grönsaker
3. I med kyckling, ostronsås och hoisinsås och salta. Stek tills kycklingen är färdig och grönsakerna lagom krispiga.
4. I med ett gäng cashewnötter i slutet.
Till detta serverades äggnudlar.
Det som är så bra att när det är wokat så gillar barnen alla slags grönsaker, det är bra det!
//Lottzy
Mums, kycklingwok! De åt jag också igår. En sån där rätt som ALLTID är god!
SvaraRaderaJa inget man tröttnar på i första taget.
Raderakram
Gudagott! Den tallriken hade jag gärna smakat på.
SvaraRaderaLite nyfiken vad det är för wokkrydda du använt?
Ha gott!
Jag fuskar lite med kockens wokkrydda. Tycker det blir lite mer smak på köttet då.
Raderakram
vart kan man köpa den wokkryddan? Någon särskild affär, hittade inte den på maxi.
Radera