lördag 2 april 2011

Yoghurtlakrits - heaven and hell.

Varje gång jag åker och handlar, vilket händer åtminstone två gånger i veckan, så rör jag mig ytterst motvilligt mot lådorna "exotic snacks". Jag borde inte men ändå så häller jag upp en liten påse med yoghurtlakritsar. Det som är konstigt är att denna lilla påse som äts upp i ett nafs alltid kostar runt 30 kronor . Om man då börjar tänka 30 kr *2 ggr*4veckor*12 månader= 2 880, VA?! 3 000 spänn på dessa godisar på ett år, för att inte tala om alla kalorier...

Det kan ju inte bara jag som har en riktig craving, så jag slänger ut frågan vad har du för last?kramLottzy

4 kommentarer:

  1. Kära lilla Lottzy! Min last är godis i STORA mängder. Nu har jag dock tvingat bort den lasten, och unnar mig bara sporadiskt och denna ovana. Laster är skit. Varför kan inte onyttigt var nyttigt istället?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Du kanske kan prova att göra egna? Har ingen aning om vad de innehåller och om det går att göra själv men nåt liknande kanske?

    Apropå lakrits så finns det en butik i Stockholm som är min last. Jag undviker att besöka den så gott det går och är glad att den inte ligger nära varken mitt jobb eller min bostad. Besök den nästa gång du är i Stockholm! :)
    www.lakritsroten.se

    /Linda S

    SvaraRadera
  3. Hejsan! Att göra en chokladfondant är egentligen hur lätt som helst. Smeten är nästan bara att röra ihop som en vanlig muffins-smet, men det kan vara bra att testa göra chokladfondanten några gånger för att veta hur länge man skall ha dem i ugnen, som sagt alla ugnar är inte lika dana och det beror på vilken storlek på formen som du använder. Kruxet är ju att chokladfondanten skall vara fast på ytan men rinnande i mitten.. Testa dig fram :)

    SvaraRadera
  4. Längtar redan till stockholm i maj!
    och jag tror jag vågar mig på fondanten snart, borde vara en riktig hit för en gottegris som mig = )

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att lägga en liten kommentar. Alla glada tillrop, tips och idéer mottages tacksamt. Tack på förhand!