På menyn stod:
Förrätt
Skaldjurssallad med mango
Huvudrätt
Cesarsallad
Efterrätt
Vit och mörk chokladtårta med cognacgrädde och limemarinerade hallon
Detta inlägg blir förrätten som var skaldjurssallad med mango & papaya, vilken intogs tillsammans med bubbel på altanen.
skaldjurssallad med mango och papaya |
Recept skaldjurssallad med mango, 6 pers.
500 g räkor med skal
1 burk kräftstjärtar
1 papaya
1 mango
1/2 gurka
1 kruka koriander
3 st lime, saften
1 röd chili, hackad
1 vitlökskyfta, hackad
2 msk olivolja
1 msk honung
SoP
Gör så här:
1. Skala räkorna.
2. Låt kräftorna rinna av.
3. Skär mango, papaya och gurka i mindre bitar.
4. Hacka koriandern grovt.
5. Blanda alltihop och låt dra i ca en timme.
6. Lägg upp i glas t ex martiniglas och garnera med lite koriander.
Dryck som intogs till detta var:
Dopff Brut Cuvée Julien (nr 7410)
Information om drycken
//Lottzy
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag blir jätteglad om du vill ta dig tid att lägga en liten kommentar. Alla glada tillrop, tips och idéer mottages tacksamt. Tack på förhand!