Enkel nudelwok med kyckling och spenat gick hem hos de små minsann. |
Nudelwok med kyckling och spenat, 4 pers
500 gram kycklingfileér
140 g bladspenat
2 gula lökar
2 msk grön currypasta
1 msk fishsauce
1 msk oystersace
1 burk kokosmjölk
1 1/2 paket äggnudlar.
Gör så här:
1. Woka kyckling och lök i olja. Rör ned Green Curry Paste.
2. Tillsätt Coconut Milk oystersauce och Fish Sauce och låt sjuda 2-3 min.
3. Laga nudlarna enligt anvisningen på paketet.
4. Rör ned spenat och Asian Noodles och låt sjuda 1 minut.
Ursprungliga receptet hittas på www.santamariaworld.com
Av juryn blev det 2 st 9:or och en 7:a. Fick lova att göra denna rätt igen samt att oftare ha "varm spenat".
//Lottzy
Ps har ni tänkt på vad det egentligen är i er cocosmjölk? I en del är det inte ens cocos i ( här ibland icas egna), kolla innehållsförteckningen!
Nej fy, jag vill inte tänka på hur vi blir lurade av Ica - tänker INTE förstöra helgen med det;)
SvaraRaderaMen det fina receptet är sparat under praktisk sommarlovsmat - kanske kan barnen lagade det själva till och med?
Ha det bäst och grattis än en gång till gårdagens framgångar!
Ja dina duktiga barn gör ju detta enkelt! Men håll dig från Icas kokosmjölk bara..
SvaraRadera... och tack = )